Als u op zoek bent naar het uiterlijk en de functie van uw garage vloeren te upgraden, heb je waarschijnlijk overwogen een epoxy coating. Tijdens uw onderzoek, kunt u hebben ontdekt dat epoxy coatings zijn niet de goedkoopste manier om het uiterlijk van uw floors.epoxy vloeren kosten te verbeteren, of om beton cire kleuren keuken aan te leggen, om het net wat mooier af te werken. 

De totale kosten zullen afhangen van een aantal factoren, met inbegrip van de vierkante meters, kleur en of reparaties nodig zijn in het beton voordat de epoxy wordt toegepast. Volgens HomeAdvisor.com, de meeste huiseigenaren bracht tussen de $ 1.100 en $ 2.400 voor een epoxy vloer coating.

Hoewel de kosten aanzienlijk zijn, het is de moeite waard. Hier is waarom en wat is beton cire nou precies?

Duurzaam

Epoxy vloeren is zeer duurzaam en zal duren voor jaren te komen. Met andere opties, zult u merken dat u moet de verf regelmatig opnieuw toe te passen om de vloeren te houden ziet er geweldig uit. Met epoxy, hoeft u niet om uw vloeren weer aan te raken voor jaren nadat de coating is aangebracht.

Bescherming

Een epoxy coating zal ook de bescherming van de vloeren van uw garage of huis en maken ze makkelijker schoon te maken. U kunt in de garage aan uw auto werken en hoeft zich geen zorgen meer te maken over olievlekken op de vloer. En de vloer zal bestand zijn tegen alle slijtage die je kunt gooien op het. Epoxy vloeren zijn bestand tegen chemicaliën, dus ongeacht wat voor soort werk je doet in de garage, zal uw vloer veilig zijn van schade.

Waarde

Epoxy vloeren kan verhogen de waarde van uw huis. Potentiële kopers zullen graag duurzame, glanzende garage vloeren hebben en misschien bereid zijn een hogere prijs te betalen voor een huis met dit type vloer.

Veiligheid

Epoxy vloeren zijn bestand tegen uitglijden, temperatuurschommelingen, extreme impact en zelfs brand. Dat betekent dat uw gezin veilig in uw huis blijft, ongeacht het soort werk dat in de garage gebeurt.

Garantie

Als u een doe-het-zelf-kit of eenvoudige verf van een big-box retailer gebruikt, krijgt u geen garantie om problemen te verhelpen als die zich voordoen. Wanneer u werkt met een gerenommeerd bedrijf als Boston Garage, zorgen wij ervoor dat uw investering wordt beschermd door het aanbieden van een garantie van vijf jaar tegen delaminatie, vlekken of defecten in materialen.

Kortom, wij zijn van mening dat epoxy vloeren zeker de kosten waard zijn! Laat ons dat ook aan u bewijzen. Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek bij u thuis. We zouden graag met u praten over de voordelen van epoxy vloeren en hoe het kan uw garage functioneel, veilig en ziet er geweldig uit, ook!

Leave a Comment on Epoxy is de moeite waard

Leave a Reply

Your email address will not be published.